CosmoCoffee Forum Index CosmoCoffee

 
 FAQFAQ   SearchSearch  MemberlistSmartFeed   MemberlistMemberlist    RegisterRegister 
   ProfileProfile   Log inLog in 
Arxiv New Filter | Bookmarks & clubs | Arxiv ref/author:

error of CAMB: cannot find -lm
 
Post new topic   Reply to topic    CosmoCoffee Forum Index -> Computers and software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
YinZhe Ma



Joined: 09 Oct 2008
Posts: 11
Affiliation: University of KwaZulu-Natal

PostPosted: November 25 2015  Reply with quote

I am installing the new CAMB, but while I am compiling it, it always gives error:

ld: cannot find -lm
make: *** [camb] Error 1

Could anyone help me?

Thank you.
Back to top
View user's profile [ Hidden ]
Mathew Madhavacheril



Joined: 01 Feb 2015
Posts: 3
Affiliation: Princeton University

PostPosted: December 04 2015  Reply with quote

In the Makefile, try removing the fast option from:

Code:
FFLAGS = -openmp -fast -W0 -WB -fpp2 -vec_report0


I use:
Code:

FFLAGS = -openmp -ipo -O3 -W0 -WB -fpp2 -vec_report0


Might be related to:
https://software.intel.com/en-us/articles/error-ld-cannot-find-lm
Back to top
View user's profile   Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CosmoCoffee Forum Index -> Computers and software All times are GMT + 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Sponsored by WordWeb online dictionary and dictionary software.